Tv-budskapen mot droger!

INFOANNONSER

Centralt i Stiftelsen för en Drogfri världs nuvarande program mot droger är 16 infoannonser. Dessa prisbelönta videor är baserade på verkliga situationer och avslöjar sanningen om de vanligaste myterna om droger.

Infoannonserna är effektiva inledningar till presentationer av droginformation, samt en perfekt introduktion till Stiftelsens sakliga och fängslande droginformationshäften. Denna kombination har visat sig vara ett effektivt sätt att få elever intresserade av att lära sig sanningen om droger och, vad som är än viktigare, ger dem den information de behöver för att fatta ett välunderbyggt beslut om att hålla sig drogfria.

Denna serie infoannonser kan också beställas på dvd för att visas i skolor, vid borden för information om droger och vid stora möten och event mot droger. Dvd:er kan också användas som en del av kampanjer för droginformation i ett helt område, då man distribuerar infoannonserna så att de kan spelas på lokala tv-kanaler, i biografer, köpcentra, sportanläggningar, järnvägsstationer och flygplatser.

Beställ dvd:n och informationspaketet KOSTNADSFRITT >>