KOSTNADSFRITT DOKUMENTÄRFILMEN SANNINGEN OM DROGER

Steg 1 / 3

Steg 2 / 3

Personuppgifter:

  • Vänligen välj hälsningsfras ovanifrån

Steg 3 / 3

Din kontaktinformation:

För kunna behandla din begäran behövs ditt samtycke till att dina kontaktuppgifter kan skickas till den enhet, ideella organisation och/eller de serviceleverantörer som tillhandahåller den information och/eller det material du begärt. Du kan när som helst senare och utan kostnad motsätta dig fortsatt användning av dina kontaktuppgifter och avregistrera dig genom att skicka ett email till unsubscribe@drugfreeworld.org. För ytterligare information, se vår Köpinformation och Användarvillkor.

TACK!

Din beställning har mottagits.

Leveransen tar 2–4 veckor.

Din integritet är mycket viktig för oss. De uppgifter du lämnar kommer uteslutande att användas för att behandla och följa upp din begäran.

Dokumentären Sanningen om droger är en effektiv, okonventionell informationsfilm som tar upp var och en av de vanligaste missbrukade drogerna. Detta är fängslande förstahandsskildringar från missbrukare som överlevde sitt helvete, berättade på det direkta sätt som kännetecknar kampanjen.

Dvd:n innehåller även prisbelönta infoannonser som var och en fokuserar på hur tillfällig droganvändning kan leda till ett liv förstört av droger.

Begär KOSTNADSFRITT en kopie av Dokumentärfilmen Sanningen om droger.