KOSTNADSFRITT HÄFTET SANNINGEN OM HEROIN

Steg 1 / 3

Steg 2 / 3

Personuppgifter:

  • Vänligen välj alternativ ovanifrån

Steg 3 / 3

Din kontaktinformation:

För kunna behandla din begäran behövs ditt samtycke till att dina kontaktuppgifter kan skickas till den enhet, ideella organisation och/eller de serviceleverantörer som tillhandahåller den information och/eller det material du begärt. Du kan när som helst senare och utan kostnad motsätta dig fortsatt användning av dina kontaktuppgifter och avregistrera dig genom att skicka ett email till unsubscribe@drugfreeworld.org. För ytterligare information, se vår Köpinformation och Användarvillkor.

TACK!

Din beställning har mottagits.

Leveransen tar 2–4 veckor.

Din integritet är mycket viktig för oss. De uppgifter du lämnar kommer uteslutande att användas för att behandla och följa upp din begäran.

Heroin är en illegal drog som är högst beroendeframkallande. Den används världen över av miljontals missbrukare som är oförmögna att få bukt med begäret att fortsätta ta denna drog varenda dag av sitt liv – eftersom de vet att de kommer tvingas genomlida ohyggliga abstinensbesvär om de slutar.

I likhet med opium och morfin utvinns heroin ur saften från vallmoblomman. Mjölkaktigt, växtsaftliknande opium, avlägsnas först från vallmoblommans frökapsel. Detta opium förädlas för att göra morfin, som sedan förädlas ytterligare till olika former av heroin.

Bland de populära namnen på gatan för heroin hittar man: big H, H, junk, skag, horse, smack, thunder, hell dust, nose drops (i Sverige bl.a. Gryn, Harry).

Ta reda på varför dödligheten för heroinmissbrukare är tjugo gånger högre än för övriga befolkningen. Skaffa dig fakta. 

Begär KOSTNADSFRITT  häftet Sanningen om heroin.