Undervisningspaketet Sanningen om droger finns tillgängligt utan kostnad för lärare, personer som arbetar med ungdomar, skolpersonal, handledare, kuratorer/rådgivare, poliser och de inom rättsväsendet – alla som befinner sig i en position där de kan informera ungdomar om drogmissbruk.

Beställ ett KOSTNADSFRITT
undervisningspaket

UNDERVISNINGSPAKETET SANNINGEN OM DROGER – MER INFORMATION

Undervisningspaketet Sanningen om droger finns tillgängligt utan kostnad för lärare,
personer som arbetar med ungdomar, skolpersonal, handledare, kuratorer/rådgivare,
poliser och de inom rättsväsendet – alla som befinner sig i en position där de kan informera ungdomar om drogmissbruk.

Beställ nu.

Sanningen om droger – utbildar­handledningen
Dokumentärfilmen Sanningen om droger
Serien Sanningen om droger
Elva affischer (en för var och en av de populäraste drogerna)I paketet ingår:

Sanningen om droger – utbildarhandledning innehåller fullständiga lektionsplaneringar och instruktioner för hur man informerar om olika droger.  Lektionsplaneringarna uppmuntrar och lockar dig och dina elever att verkligen delta och själva ta reda på sanningen om droger.

Dokumentären Sanningen om droger är en effektiv, okonventionell informationsfilm som tar upp var och en av de vanligaste missbrukade drogerna. Detta är fängslande förstahandsskildringar från missbrukare som överlevde sitt helvete, berättade på det direkta sätt som kännetecknar kampanjen.

Dvd:n innehåller även prisbelönta infoannonser som var och en fokuserar på hur tillfällig droganvändning kan leda till ett liv förstört av droger.

Klicka här för att titta på dvd:n online >>

Tjugofyra uppsättningar av de tretton faktafyllda häftena i serien Sanningen om droger – enkel men effektiv information om droger. Den första i serien är Sanningen om droger, som beskriver hur droger fungerar och deras mentala och kroppsliga verkningar. Var och en av de övriga tolv häftena i serien fokuserar på en av de vanligaste missbrukade drogerna, och avslöjar myterna genom att ge sanningen om drogens verkningar på kort och lång sikt.

Klicka här för att titta på häftena online >>

Elva affischer, en för var och en av de vanligaste drogerna, erbjuds för att användas i anslutning till lektionerna. Dessa är till för att sättas upp på väggen i klassrummet eller runtom i skolan för att stärka budskapet i lektionerna och uppmuntra ungdomarna till att ta reda på sanningen om droger.

Det talas mycket om droger – på gatorna, i skolan, på internet och i tv. En del är sant, en del inte. Mycket av det dina elever får höra om droger kommer faktiskt från de som säljer drogerna. Före detta droglangare har medgett att de skulle ha sagt vad som helst bara för att få andra att köpa droger. Låt varken unga eller vuxna bli lurade – beställ kostnadsfritt undervisningspaketet Sanningen om droger nu.

Om du inte är pedagog, klicka här för att beställa informationspaketet Sanningen om droger
Om du redan har dragit nytta av informationspaketet, klicka här för att få ett kompletterande exemplar av dvd:n med dokumentärfilmen Sanningen om droger: Verkliga människor – verkliga berättelser.


Om du är pedagog, klicka här för att beställa undervisningspaketet Sanningen om droger