Syntetiska droger

SYNTETISKA DROGER

”Efter att ha använt spice i flera veckor vaknade jag tidigt en natt och föll i golvet, kunde inte röra mina ben och kunde inte röra mina höfter. Allt jag kunde göra var att släpa mig med mina underarmar och det gick inte i alla fall så jag låg på golvet i tretton timmar, skrikande och slog i golvet och bad om hjälp. Läkarna säger att om jag legat i två timmar till så skulle jag ha varit död. Jag kommer att ligga på sjukhus en lång tid framöver.”  L.D.

”Jag skulle vilja dela med mig av mina erfarenheter av K2. Den förstörde mitt liv. När jag provade att röka K2 första gången var det som om allting löstes upp som en suddig bild på tv-skärmen. Jag minns att jag tänkte ’det här är vad helvetet är’. Allt jag kunde känna var en förfärlig rädsla. Jag hörde familjemedlemmars röster, fick tillbakablickar från när jag var yngre, det värsta jag någonsin upplevt. Jag skakade förfärligt och jag kände mig skräckslagen och illamående. Ända sedan den dagen har jag dagligen väldig ångest. Jag var tvungen att sluta skolan på grund av min ångest.”  J.W.

”Jag är en erfaren droganvändare som experimenterade med fler droger än jag har fingrar. [Badsalt] är farligare än crack. När den slutade verka var det det värsta jag upplevt. Det varade i 9 timmar. Inget annat än rädsla, hjärtklappning, darrningar, allvarligt illamående och allting kommer och går i en miljon kilometer i timmen. Det var fruktansvärt. På grund av denna erfarenhet kommer jag aldrig att använda droger igen. Jag kan skatta mig lycklig över att fortfarande vara i livet så att jag kan varna er. HÅLL ER FÖR HELSIKE BORTA FRÅN DETTA ...”  E.W.

”Jag kände mig som om mitt sinne hade slitits itu och jag fortsatte att tvivla på allting jag någonsin gjort eller sagt ... Jag kände någon slags posttraumatisk stress från den här erfarenheten. Jag kände att jag hade utvecklat en social störning, för jag kunde inte tala med främlingar och det kändes som att jag skulle få en ångestattack bara genom att se någon i ögonen ... 251-NBOMe var INTE en drog att leka med ... jag kommer aldrig att ta 251 igen.”  F.M.

Se även:

Beställ ett GRATIS häfte: Sanningen om syntetiska droger
Titta på infovideon: ”Lagliga droger”