DROGFRI VÄRLD I FLORIDA ÖKAR SINA DROGINFORMATIONSAKTIVITETER

Frivilliga från Stiftelsen för en Drogfri värld ökade sina droginformationsaktiviteter i Florida. De når ut till sina samhällen med distribution av mer än 6 500 Sanningen om droger-häften under ett enda veckoslut.De gav också droginformation till hundratals elever i Ybor City, Clearwater Beach, St. Petersburg och Sarasota i Florida.

I juli 2009 publicerade stiftelsemedlemmar dokumentärfilmen Sanningen om droger vid den årliga sammankomsten för Floridas förbund av skolvakter. Dokumentärfilmen ger den sanna berättelsen om vad droger gör med kroppen och sinnet, berättad av dem som har missbrukat droger och överlevt, så att de kan berätta om detta.

Stiftelsen för en Drogfri värld är en sekulär organisation vars frivilliga och styrelsemedlemmar omfattar alla åldrar och inkluderar medlemmar från ett vitt spektrum av åldrar, yrken och trosuppfattningar.

Stiftelsen gör sin serie Sanningen om droger-häften tillgänglig för ideella organisationer utan kostnad.”När folk har fakta, kan de inte bli lurade eller förda bakom ljuset, och de kommer att fatta positiva beslut angående sitt eget liv”, sade Antonella Antonecchia, chef för samhällsförbättrande program för Scientologi-kyrkan i Tampa, som använder stiftelsens material i sina samhällsprogram för droginformation.”Häftena Sanningen om droger gör det lätt för vem som helst att vara smart angående droger.”

Stiftelsen för en Drogfri värld har distribuerat över 100 000 häften i Tampa Bay-området och 26 miljoner över hela världen.

För att ta reda på mer, beställ UTAN KOSTNAD informationssatsen Sanningen om droger